About

Best Of OOH

A podium for the Best Campaigns in Outdoor Media

De Best-Of-OOH is een samenwerking tussen actoren van de OOH media, OOH specialist Outsight en de UMA met de bedoeling een lijst van meest inspirerende cases van het strategische, creatieve  en tactische aanwenden van OOH media te publiceren en te delen met de markt. Het event wenst bij te dragen tot het verder stimuleren van de kennis over OOH en zodoende tot een betere samenwerking te komen tussen adverteerders, agentschappen en mediastrategen.

THE CATEGORIES

Roads, Streets & Cities

Deze categorie omvat de reclameborden op alle mogelijke formaten zowel ‘klassieke’ als digitale op verkooppunten, winkelcentra en Points Of Interest zoals luchthavens, handelsbeurzen, etc.

Touchpoints (POS & POI)

Deze categorie omvat campagnes die gebruik maken van reclameborden op alle mogelijke formaten, zowel ‘klassieke’ als digitale langs de Belgische wegen en in de stedelijke centra.

Mobile & Transport

Deze categorie omvat de campagnes met reclameborden op alle mogelijke formaten op en in de bussen, trams, metro’s en fietsen.

Out of the Box

Deze categorie omvat alle mogelijke speciale acties, die extra de aandacht de trekken (samplings, animaties, 3D constructies, …).

Be Inspired - OOH is a collaboration between the main players of the OOH market in Belgium.

Best Practices is a selection of great Out Of Home campaigns selected by a team of media professionals. The list of best cases is being updated permanently.

The team of media experts meets on a regular basis to discuss new campaigns and agrees on a new updated list of best cases.

Loading...